jutjuberi.com – Aktuelne vesti o balkanskim jutjuberima

Leon: NIJE MI PLATILA PESMU, NEĆU DA PREDJEM PREKO OVOGA! Pevač OPTUŽIO BRESKVICU, njene reči zbunile sve: To je ČISTO zezanje!

Fotografija je preuzeta sa sajta: Kurir.rs

Leon: NIJE MI PLATILA PESMU, NEĆU DA PREDJEM PREKO OVOGA! Pevač OPTUŽIO BRESKVICU, njene reči zbunile sve: To je ČISTO zezanje!
11 avgusta
22:30 2021

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica izneverila je saradnike, sudeći po strani priče pevača i autora Stefana Dimitrijevića Leona. Do problema je navodno došlo, kada je pesma koju je Leon radio procurela u javnost.

Breskvica se oglasila i rekla da joj ta pesma nije ni bila u planu za objavljivanje:

– Videla sam da mi svi šaljete moju pesmu koju je neko izbacio na Jutjub. Ta pesma je čisto zezanje i nikada nije bilo planirano da se izbaci. Ne planiram da se bavim tom vrstom muzike. Jedva čekam da čujete kakvu muziku vam zapravo spremam – napisala je ona, što je posebno iznerviralo Leona koji je na njoj vredno radio mesecima, prenose mediji.

– Pre svega, želim da kažem da ne radim muziku iz zezanja. Svoj posao shvatam veoma ozbiljno i profesionalno, tako da, pesma „Sama“ koja je procurela, ne greškom naše produkcijske kuće, nije bila šala, nego ozbiljna stvar koja je pravljena za nju, što se može čuti i po tekstu koji smo radili Čaplja i ja – započinje priču Leon i otkriva kako je uopšte došlo do njihove saradnje:

– Anđela nas je kontaktirala preko našeg tekstopisca Luke Čapkunovića, želeći da joj odradimo pesmu. Oduševila se projektom, zatim je odmah i snimila. Molila nas je da čuvamo pesmu, što smo i uradili. Priča se rastezala nekoliko meseci, dok do pre dva dana nismo videli njenu objavu na Instagram profilu, gde je objasnila kako je projekat „Sama“, koji smo radili za nju, ništa osim jednog zezanja – otkriva pevač.

Leon ističe da je to veoma neprofesionalno sa njene strane i da za pesmu nije platila, iako je snimila.

– Hteo sam da joj izađem u susret, pristao sam da joj sačuvam pesmu par meseci. Breskvica mi nije ništa platila za to. Hteo sam čak i da joj poklonim singl, ali je ispala veoma neprofesionalna. Ovo je bio ozbiljan projekat naše ekipe iz. Krivo nam je sto je sve propalo, znajući da smo pesmu čuvali mesecima. Mnoge ozbiljne zvezde pokušavale su da dopru do pesme i uzmu je za sebe, mi smo ostali lojalni, kao što i jesmo, čuvali smo projekat samo za nju, da bi na kraju ispalo da je ovo sve „zezanje“. Još jednom kažem, krivo nam je za propali projekat, ali poštovanje nam je najbitnije i zbog toga ne želimo da prelazimo tako lako preko ovakvih stvari – izneo je Stefan Dimitrijević Leon.

(Tekst je u celosti preuzet sa sajta: Kurir.rs)

O autoru

Igor Stanković

Igor Stanković

Slicni clanci

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Oceni sajt jutjuberi.com U toku

 • Odličan je!
  79% 367 / 461
 • Solidan, može bolje.
  10% 50 / 461
 • Dosadan i loš.
  9% 44 / 461

Najnovije ispovesti

 • NoName
  Iskreno voleo bih da postanem slavan jutjuber... Ne znam, možda bi me novac kasnije iskvario??? »
 • pametan
  Prodajem prasići... Svi zainteresovani javite se na br.060/1234567 😉😄 »
 • anonimna
  Meni je najlepši ubedljivo Andrija Jo. Stalno pratim kada izbaci nov video. Nažalost, teško da... »
 • nidza
  moj najlepsi dan u zivotu je bijo kada sam se slikao sa Jankom... Ja sam... »
 • maki
  Cao svima. Moja omiljena jutuberka je Ana Lazarevic i zelim joj sve najbolje! Samo napred... »

Lajkuj nas i prati na Fejsbuku

STATISTIKA NAŠEG PORTALA

976144
Total
Visitors