jutjuberi.com – Aktuelne vesti o balkanskim jutjuberima

Drama između Baka Praseta i Kimija – 5 stvari koje smo naučili

Drama između Baka Praseta i Kimija – 5 stvari koje smo naučili
27 aprila
12:01 2021

Trenutno aktuelna drama između Baka Praseta i Kimija na youtube sceni privlači pažnju medija, ali i javnosti. Iz tog razloga, želimo da bolje upoznamo ljude sa situacijama koje možda nisu primetili, a možda bi trebalo.

1. Glasno pričanje i vikanje ne zvuči uverljivije!

U svim svađama obično ljudi koriste povišen ton u bezizlanim situacijama, kada im ponestane dovoljno argumenata. Baka Prase (Bogdan Ilić) ima ranija iskustva sa dramama na youtube sceni i navikao nas je  na to, a postepeno mu se pridružuje i Kimi (Miloš Kostić). Ukoliko vas zanima istina, obratite pažnju upravo na momente u kojima popularni jutjuberi podižu ton.

Povišen ton i istina ne idu zajedno. Upamtite to!

2. Direktno obraćanje publici

Sticanje poverenja kod javnosti (gledalaca i pratilaca) od posebne važnosti je za rasplet same drame. Na kraju nije ni važno ko je od njih dvojice u pravu, već ko će steći veće poverenje kod ljudi, tj. ko će bolje izmanipulisati ljudima. Iz tog razloga primetićete kadrove u kojima se obraćaju kameri, direktno gledajući u nju. Na taj način, gledalac se oseća kao da se direktno obraća baš njemu, kao pojedincu.

3. Manipulisanje decom

Ne možemo da budemo sigurni ni u jednu ni u drugu priču, ali jedno je sigurno. Dečak Medži, koji je neposredno upleten u celu priču, nije punoletna osoba. Iako ne postoje nikakva pravila o zaštiti maloletne dece na youtube-u, vidimo da i jedna i druga strana pomoću njega žele da dođu do boljeg statusa u javnosti.

On danas možda ima bolji život, zahvaljujući akcijama koje je Kimi preduzimao. Život je lagodniji i mnogo lakši. Svakako, drama između Baka Praseta i Kimija, nije mesto za dete, čije je mesto u školi, ne na ulici.

4. Donirajte u tišini

Mislim da dobro delo i kamera ne mogu ići zajedno nikako. Svaka donacija treba da bude u miru i bez pompe, kako nas vera i uči. Svaka zloupotreba donacija u svrhu medijske popularnosti je greh. Tačka.

Doniranje je dobra volja pojedinca. Neka tako i ostane.

5. Novac je glavni faktor

Na kraju, neće biti važno ko je bio u pravu. Profit je u ovom slučaju glavna ideja, kao i svake prethodne drame. Drama i svađa, kao takve, izazivaju veću gledanost, nego li dobro delo. Veća gledanost donosi veću popularnost, interesovanje drugih medija i donosi novac.

Kao što možete primetiti, pažnja je usmerena na pet negativnih stvari. Konkretno, drama donosi isključivo negativne iskustvo po gledaoce. Ljudima, koji učestvuju u drami, u ovom slučaju Baka i Kimi, doneće popularnost i novac, i to im je najbitnije. Ne dozvolite da i vama to bude najbitnije.

O autoru

Ivan Mihajlović

Ivan Mihajlović

Slicni clanci

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Oceni sajt jutjuberi.com U toku

 • Odličan je!
  80% 367 / 458
 • Solidan, može bolje.
  10% 47 / 458
 • Dosadan i loš.
  9% 44 / 458

Najnovije ispovesti

 • NoName:
  Iskreno voleo bih da postanem slavan jutjuber... Ne znam, možda bi me novac kasnije iskvario??? »
 • pametan:
  Prodajem prasići... Svi zainteresovani javite se na br.060/1234567 😉😄 »
 • anonimna:
  Meni je najlepši ubedljivo Andrija Jo. Stalno pratim kada izbaci nov video. Nažalost, teško da... »
 • nidza:
  moj najlepsi dan u zivotu je bijo kada sam se slikao sa Jankom... Ja sam... »
 • maki:
  Cao svima. Moja omiljena jutuberka je Ana Lazarevic i zelim joj sve najbolje! Samo napred... »

Lajkuj nas i prati na Fejsbuku

STATISTIKA NAŠEG PORTALA

895540
Total
Visitors