jutjuberi.com – Aktuelne vesti o balkanskim jutjuberima

Čestitke! PewDiePie je postao prvi jutjuber sa preko 100 miliona pretplatnika

Fotografija preuzeta sa sajta: Dexerto

Čestitke! PewDiePie je postao prvi jutjuber sa preko 100 miliona pretplatnika
26 avgusta
14:18 2019

Skromne početke je imao snimajući sebe kako igra raznovrsne igre, poput Call of Duty, a pravi procvat popularnosti dostigao je horor igrama i svojim urnebesnim reakcijama na napete scene. Ovaj poduhvat je takođe, izrodio čitav novi trend, koji je prihvatila gomila njegovih Jutjub sledbenika.

Od skromnog dečaka, koji nije imao prijatelje do prave YouTube zvezde. Feliks Kjelberg, svima poznatiji kao PewDiePie, je sad postao prva YouTube ličnost, koja iza sebe ima armiju od preko 100 MILIONA PRATILACA. Uz njegov uspeh stoji i “nezavisni YouTube-r“, a misli se na to da je samostalan, da ne postoji kompanija iza njega i nije deo neke marketinške ili selebriti mašinerije, dakle – individua, koja ima svoj YouTube kanal.

Ipak, odavno znamo da PewDiePie nije sam i da ima pomoć montažera Sajva (Bred je otišao kako bi se posvetio ličnim ciljevima), što predstavlja fantastičan uspeh i ovog mladića upisuje u istoriju. Svojih 100 miliona pretplatnika Feliks je dostigao za 10 godina, koliko je prisutan na YouTube sceni i koliko je svakodnevno donosio klipove milionima fanova.

Skromne početke je imao snimajući sebe kako igra raznovrsne igre, poput Call of Duty, a pravi procvat popularnosti dostigao je horor igrama i svojim urnebesnim reakcijama na napete scene. Ovaj poduhvat je, takođe izrodio čitav novi trend, koji je prihvatila gomila njegovih YouTube sledbenika, koji je i dan danas popularan.
Da, bilo je to sjajno iskustvo i lep put, uglavnom. Osim, kad je bolelo, a zbog njegovih izbora mnogo puta se dešavalo i da ga slava baš jako zaboli.
Pravio je Felix rasističke i nacističke ispade, krio da je bio plaćan da reklamira velike korporacije i mnoge druge gluposti, zbog kojih se nespretno izvinjavao, ridao u video snimcima, dobijao šut-karte i ko zna šta sve još, ali evo – uspeo je da se oporavi od svega.
“Kroz uspone i padove, psihičke probleme, ljubav, MEME-ove, optužbe, copyright strikeove i gomilu drugih problema i divnih momenata, PewDiePie se probijao, sticao nove fanove i nastaviće da radi ono zbog čega ga mnogi i dalje obožavaju“, napisao je Play! Zine.

Mnogi tamo negde nisu očekivali da YouTube oda priznanje Feliksu, uzevši u obzir sa kojim se problemima sve on susretao u prethodnim godinama, d
ok mu je platforma konstantno okretala leđa i nije odgovarala na njegove žalbe i pritužbe koje su u 99 odsto slučajeva imale smisla.

Ipak, na Twitter kanalu ove platforme je odato priznanje za neverovatan uspeh ovog nezavisnog video YouTube rekordera i to odličnim videom, koji prikazuje kako je PewDiePie rastao kroz godine.

Probijanju 100 miliona pratilaca “kumovala“ je i svadba sa bivšom YouTube zvezdom, koja se povukla iz javnosti da bude prava supruga i podrška Feliksu. Pa, dobro, nek’ je sa srećom svaki uspeh, nemamo mi tu šta više da dodamo!

(Tekst vesti preuzet sa sajta: Mmedia Mreža Portal)

Tagovi
Podeli putem drustvenih mreza

Slicni clanci

1 Comment

 1. crusher
  crusher 26 avgusta, 23:27

  Ali mnogo slabo pregleda. Gledajte DudePerfect.

  Reply to this comment

Write a Comment

Oceni sajt jutjuberi.com U toku

 • Odličan je!
  82% 316 / 381
 • Solidan, može bolje.
  9% 35 / 381
 • Dosadan i loš.
  7% 30 / 381

Najnovije ispovesti

 • NoName:
  Iskreno voleo bih da postanem slavan jutjuber... Ne znam, možda bi me novac kasnije iskvario??? »
 • pametan:
  Prodajem prasići... Svi zainteresovani javite se na br.060/1234567 😉😄 »
 • anonimna:
  Meni je najlepši ubedljivo Andrija Jo. Stalno pratim kada izbaci nov video. Nažalost, teško da... »
 • nidza:
  moj najlepsi dan u zivotu je bijo kada sam se slikao sa Jankom... Ja sam... »
 • maki:
  Cao svima. Moja omiljena jutuberka je Ana Lazarevic i zelim joj sve najbolje! Samo napred... »

Lajkuj nas i prati na Fejsbuku

STATISTIKA NAŠEG PORTALA

471606
Total
Visitors